Kirjoittaja Aihe: Euroradiosales.com  (Read 399 times)

Poissa JPVäisänen

  • Nettivaanari
  • ***
  • Viestejä: 193
  • Nyt tää nimimerkillä pelleily on loppu..
    • Omat kotisivut
Euroradiosales.com
« : 15.10.2010, 15:29:14 »
Moikka.
Varoituksen sana nettikaupasta nimeltään Euroradiosales.com. Ensinnäkin firma sijaitsee Gibralttarilla, ei UK:ssa niinkuin ensin sen kuvittelin olevan.Harmikseni tein tilauksen ennen sijaintitarkistusta.Sitten selvisi että ko. firma "toimittaa" tavarat HongKongista mistä ei mun mielestä  löytynyt mistään mainintaa nettisivuilla eli joudun sitten maksamaan tullit ja ALVin jos/kun joskus saan tavaran Suomeen.
No, tein tilauksen netissä 5.10. ja maksoin PayPal:illa (että saa "vedettyä rahat takas" jos toimitusta ei ala kuulumaan) etukäteen.Ei alkanut kuulumaan toimitusilmoitusta enkä saanu vastausta kyselyihini.Sain liikettä aikaiseksi kun tein PayPalissa ns. disputen eli laitoin myyjän rahat holdiin ja samantien 8.10. tuli vastaus disputeen (alla)

Hello Juha,
As you have casued paypal to hold pay we have held your order back, as it was due to leave hong kong this evening.
Please note all tracking details are automatic, therefore Once the package has passed though Honk Kong post your account will be updated.
As there are not many flights from Hong Jong to findland this order will now leave on monday as it was due to leave this evening.
Please in the future read all terms and conditions as it dies clearly state package can take 5 to 20 working days to arrive,
Kind regards
Steve


Eipä lähteny toimitus perjantaina eikä lauantaina...vaan tuli maanantaina postia

Hi there,
yes your order did leave yesterday , in fact it left on sunday a day before we said it would.
If the future, please read all terms and conditions before you place an order. you tracking details are as follows:
RB1369759****
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp.
Also please understand you are not the only customer we have and we need to answer questions on a first come first served basis.
Kind regards
Steve


sunnuntai tais olla 10.10. ellen väärin muista. No, HongKong postin sivuille toimitukseni ilmaantui vasta keskiviikkona ja siellä oli noutopäivä 12.10 eli tiistai.
Tämän hetken tilanne on että HK postin trakkeeri ilmoittaa että toimitus lähtee 16.10. eli huomenna lauantaina.
En tiedä mikä tässä mättää mutta en tule ko. firmasta enää tilaamaan yhtään mitään ja kehoitan muitakin ko. firmaan "törmääviä" välttämään sitä. Netistä ja ebay:sta löytyy varmasti parempia ja toimivampia firmoja kuin tämä. Olen yrittäny olla tarkka näitten suhteen mutta en näköjään tarpeeksi tarkka.
Ebay on aika hyvä ostopaikka koska siellä näkee heti minkälaisen palautteen myyjä on saanut ja siellä jos mokaa niin menee heti maine ja kukaan ei enää osta. Ovat tarkkoja myyjät siellä siitäkin että kyselyt ongelmista tehdään mailitse ennen palautteen antamista.
Että tämmöstä....niin ettäkö mitä tilasin? No, hirvijahtiin vhf puhelimen....no, miten se tänne karavaanarien sivuistoille liittyy?...jos joku karavaanari haluaa vaikka LA-puhelimen tilata tai mitä tahansa radiopuhelimiin liittyvää niin niitäkin tuolta saa...muttei kannata mun mielestä tilata.

Edit: Tänään 21.10. paketti on Oulun pääpostissa odottelemista kuljetusta omaan postin jakelupisteeseen.
« Last Edit: 21.10.2010, 13:12:10 kirjoittanut KaljupääVaanari »
Hymer Camp 64 Ducaton alustalla vm.1992