Kirjoittaja Aihe: Elnagh cpt liikuntarajoitteisille  (Read 3410 times)

Maria Sami

  • Vieras
Elnagh cpt liikuntarajoitteisille
« : 07.07.2009, 16:44:29 »
Omistamme Elnagh cpt Fiat multijet 130 alustalla.  SEA,n valmistama.
Auto on samanlainen muillakin kuten Sharkylla. Autosta loytyy teknistä tietoa netistä.
 Ongelma on auton saatavuus koska se on tilaustuote ellei nyt satu jostakin sattumalta loytymään"sorry oon pisteet näet espanjalainen kone".
 Auton sisustus on melko karu vaimon mielestä voisiko sanoa vähän niinkuin oltaisiin tingitty kaappien laadusta. Piti nikkaroida itse lisä hyllyjä ja mikrolle paikka jääkaapin päälle, verhoilut ja verhot on myos aika erikoista laatua erityisesti penkkien kuskin ja repsikan verhoilu on rullalla ahterin alla erittäin ikävää ihmiselle joka istuu elämässään kaiken valveillaoloajan. Siis penkit on jakeluauton penkkit, säätämättomät. Penkin kääntomekanismi on hyvin jäykkä ja hankala.
  Multijet 130 manual toimii hyvin espanjan vuoristossa ja maanteillä vaikka epäilin ensiksi tehottomaksi niin rekkojen ohitukset sujuu hyvin joka tilanteessa.Auto on jees mutta vaatii muutostoitä jokaisella kun on omat vaatimukset. Kysellä saa koska autosta ei ole paljon saatavilla käyttäjän kokemusta. T. Sami

Poissa kjr

  • Tuorevaanari
  • *
  • Viestejä: 26
Vs: Elnagh cpt liikuntarajoitteisille
« Vastaus #1 : 22.10.2010, 20:00:29 »
Me hankittiin juuri samanlainen auto. siitä ei ole vielä kokemuksia koska ollaan yövytty vasta kaksi yötä. Pistorasioita ei ainakaan ole liikaa mutta tarkoitus on laittaa jääkaapin päälle lisää. Ainakin tuossa meidän autossa on säädettävät penkit. Käyttökokemukset kiinnostaa ja kerron omia kokemuksia kunhan niitä tulee.
Elnagh Cpt Ducato 130 multijet vm-10
sfc 117182  Nilsiä